Reacția USR-PLUS după ce premierul le-a demis secretarii de stat: „Ziua și abuzul din partea lui Florin Cîțu! Face ca Dragnea!”

USR-PLUS acuză faptul că secretari de stat ce nu erau membri de partid au fost demiși doar pentru simplul fapt că au fost propuși în funcție de această alianță.

Premierul a dat afară secretarii de stat numiți de USR PLUS, indiferent că erau sau nu membri USR PLUS, pentru a-și pune activul de partid în guvern”, transmite Alianța USR-PLUS prin intermediul unui comunicat de presă.

De exemplu, la Ministerul Economiei, doi dintre cei trei secretari de stat dați afară de Florin Cîțu nu erau membri USR-PLUS iar la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Florin Cîțu a demis un fost prorector al Universității Babeș-Bolyai, apolitic. 

Florin Cîțu face ca Dragnea: își pune oamenii de partid în funcții-cheie care să îi servească intereselor proprii și își cumpără voturi în partid cu banii românilor prin PNDL 3. Astfel de acțiuni, prin care tu ca premier dai afară oameni din guvern care au pus umărul la dezvoltarea și modernizarea României prin acțiuni concrete în ultimele opt luni, arată foarte clar că totul pentru tine este un joc politic și că nu ai ce căuta în această funcție”, consideră Alianța USR-PLUS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole