Reacția USR-PLUS după ce premierul le-a demis secretarii de stat: „Ziua și abuzul din partea lui Florin Cîțu! Face ca Dragnea!”

USR-PLUS acuză faptul că secretari de stat ce nu erau membri de partid au fost demiși doar pentru simplul fapt că au fost propuși în funcție de această alianță.

Premierul a dat afară secretarii de stat numiți de USR PLUS, indiferent că erau sau nu membri USR PLUS, pentru a-și pune activul de partid în guvern”, transmite Alianța USR-PLUS prin intermediul unui comunicat de presă.

De exemplu, la Ministerul Economiei, doi dintre cei trei secretari de stat dați afară de Florin Cîțu nu erau membri USR-PLUS iar la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Florin Cîțu a demis un fost prorector al Universității Babeș-Bolyai, apolitic. 

Florin Cîțu face ca Dragnea: își pune oamenii de partid în funcții-cheie care să îi servească intereselor proprii și își cumpără voturi în partid cu banii românilor prin PNDL 3. Astfel de acțiuni, prin care tu ca premier dai afară oameni din guvern care au pus umărul la dezvoltarea și modernizarea României prin acțiuni concrete în ultimele opt luni, arată foarte clar că totul pentru tine este un joc politic și că nu ai ce căuta în această funcție”, consideră Alianța USR-PLUS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...