Reacție vehementă a lui Nicolae Dică, după meciul cu Chindia: “Nu am trăit nici ca jucător, nici ca antrenor o repriză așa slabă”

Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, declarat că la pauză i-a făcut pe jucătorii săi să înțeleagă pot câştiga meciul cu Chindia Târgovişte.

O primă repriză foarte slabă. Nu am trăit nici ca jucător, nici ca antrenor o repriză așa slabă, echipa adversă să fie în 10 oameni și să primim două goluri, pe niște greșeli imense. E inacceptabil pentru mine să luăm două goluri din două degajări de portar.

În schimb, în repriza a doua am avut o reacție bună, am dat trei goluri, dar iar am făcut o eroare din degajare de portar și era să primim gol. Nu accept așa ceva, nu trebuie să se întâmple așa ceva. Avem fundași de peste 1.90, trebuie să dea cu capul. O să le dau la antrenamente să lucreze doar lovituri de cap.

Mă bucur că la pauză am reușit să-i fac să înțeleagă că puteam câștiga jocul. Au fost ravagii în vestiar. Au fost lucruri făcute pentru a-i trezi.

Le-am spus că e important pentru mine ca jucătorii care intră de pe bancă trebuie să fie concentrați să ne ajute să câștigăm jocul. Mă bucur că cei care au intrat de pe bancă au făcut-o bine.

Avem nevoie nu doar de doi fundași centrali, ci de toți, de-asta am rotit, că nu știi când ai nevoie. Au fost greșeli colective, n-am câștigat duelul din degajare de portar, n-am luat mingea a doua, n-am blocat jucătorul care a marcat. E minge din șase metri, ai timp să te așezi și să câștigi duelul, nu cer foarte mult”, a declarat Nicolae Dică.

FCSB a învins-o po Chindia Târgovişte cu scorul de 3-2, duminică seară, pe teren propriu, într-un meci din etapa a cincea a Superligii. Gruparea dâmbovițeană a condus la pauză cu 2-0.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...