Reacțiile lui Bill Gates la teoriile conspiraţiei care circulă despre el și pandemie: „Oamenii chiar cred asta?”

Miliardarul Bill Gates spune că este uimit de volumul teoriilor conspirației „nebune” și „malefice” în privința lui și care  s-au răspândit rapid pe rețelele de socializare în timpul pandemiei de coronavirus.

„Nimeni nu ar fi prezis că eu şi dr. Fauci am fi atât de proeminenţi în aceste teorii cu adevărat rele”, a afirmat cofondatorul Microsoft. „Sunt foarte surprins de asta. Sper să dispară”, a spus Bill Gates despre milioanele de postări online şi „teorii nebuneşti ale conspiraţiei”.

Printre teoriile vehiculate se numără acelea că Bill Gates și Anthony Fauci ar fi creat pandemia pentru a controla oamenii, că vor să profite de răspândirea virusului şi că vor să folosească vaccinurile pentru a introduce microcipuri în oameni.

„Oamenii chiar cred asta?”, a întrebat Gates. „Va trebui să ne lămurim cum s-a ajuns aici… Cum se schimbă comportamentul oamenilor şi cum am putea să reducem acest lucru?”.

Gates i-a lăudat pe Fauci şi pe Francis Collins, şeful Institutului Naţional al Sănătăţii din SUA, ca „oameni deştepţi” şi „minunaţi” şi a spus că aşteaptă cu nerăbdare să-i vadă lucrând eficient şi spunând adevărul sub noua administraţie a preşedintelui Joe Biden, conform Digi24.

2 COMENTARII

  1. Buletinul oamenilor de știință atomici și-a păstrat „Doomsday Clock” la 100 de secunde până la miezul nopții, descriind pandemia COVID-19 drept o „chemare de veghe”, conform căreia guvernele nu sunt pregătite să facă față amenințărilor grave cu care se confruntă lumea.
    Înainte de 2020, cu 2 minute până la miezul nopții fuseseră cele mai apropiate ceasuri, ajungând în acel moment atât în ​​timpul Războiului Rece, cât și după primul test SUA al unei arme termonucleare.
    De la începutul pandemiei, 100,7 milioane de persoane au fost infectate și 2,17 milioane au murit în întreaga lume, inclusiv 25,57 milioane de cazuri și 428,015 decese în Statele Unite, potrivit datelor colectate de Universitatea Johns Hopkins .
    „Pandemia COVID-19, letală și inspiratoare de frică, servește drept„ apel de trezire ”istoric, o ilustrare vie a faptului că guvernele naționale și organizațiile internaționale nu sunt pregătite să gestioneze amenințările cu adevărat de natură civilizatoare ale armelor nucleare și schimbărilor climatice.”
    Oamenii de știință păstrează „Doomsday Clock” la 100 de secunde până la miezul nopții

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...