„Recomandare” de sezon, de la CFR: „Călătorii să poarte o vestimentație călduroasă”

Odată cu venirea iernii, au sosit întârzierile de 24 de ore, dar și frigul din trenurile CFR. Așa că, cei care se încumetă la o aventură cu trenul ar trebui să aibă și haine groase la îndemână.

A venit iarna la CFR Călători, iar operatorul feroviar de stat le recomandă pasagerilor să-și ia pe ei haine groase înainte de a se urca în tren.

„În contextul avertizărilor meteorologice de vreme nefavorabilă pentru această perioadă, CFR Călători informează pasagerii să aibă în vedere faptul că trenurile circulă conform reglementărilor specifice condițiilor de iarnă. Pentru preîntâmpinarea unor eventuale perturbări în circulaţia trenurilor proprii CFR Călători, compania a luat deja măsuri, precum asigurarea locomotivelor Diesel de rezervă, pregătirea suplimentară a materialului rulant pentru circulație în condiții de iarnă şi verificarea suplimentară a trenurilor înainte de plecarea la drum. Recomandăm călătorilor să poarte o vestimentație călduroasă”, se arată într-un comunicat postat vineri pe site-ul SNTFC CFR Călători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...