Refugiați ucraineni, prinși în flagrant, când dădeau o spargere în București

Polițiștii bucureșteni de la Secția 12 au prins în flagrant, luni, trei refugiați ucraineni, în timp ce spărgeau un apartament. Surse apropiate anchetei susțin că locatarii unui bloc din Sectorul 3 ar fi sunat la numărul de urgență 112 și ar fi anunțat că mai multe persoane încearcă să spargă o locuință.

Ajunși la fața locului, polițiștii au prins în flagrant trei bărbați care încercau să rupă butucul yalei și erau dotați cu tot ce trebuie. Ucrainenii aveau la ei, într-o geantă, mai multe unelte folosite de spărgători pentru forțarea ușilor. Polițiștii i-au încătușat și i-au dus la poliție pentru a fi audiați cu ajutorul unui traducător autorizat. După ce au prezentați instanței Judecătoriei Sectorului 3, magistrații au decis arestarea preventivă, potrivit Stiridinsurse.

Autoritățile române nu au o evidență a persoanelor care au ajuns pe teritoriul țării noastre după izbucnirea conflictului în Ucraina. S-a luat în calcul inclusiv faptul că unii dintre infractorii care erau căutați în țara de origine ar fi putut să intre în România odată cu valul de refugiați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole