Reghecampf, la pământ după meciul cu UTA: „Am fost foarte slabi din toate punctele de vedere”

CSU Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, marţi, pe teren propriu, cu UTA, în etapa a 20-a a Ligii 1. Gruparea olteană a ajuns la a 6-a etapă consecutivă fără victorie.

După meci, antrenorul echipei CS Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a recunoscut că echipa sa a evoluat foarte slab contra formației arădene.

„Dezamăgire mare pentru jocul pe care l-am practicat. Am fost foarte slabi din toate punctele de vedere. Cred eu că trebuie să fim bucuroşi că am câştigat un punct în seara aceasta. Mă refer la duelurile unu la unu, la contactele pe care le-am avut cu jucătorii adverşi, au fost mult superiori nouă, astăzi. Nu ştiu de ce, am avut şi o şedinţă scurtă cu jucătorii după meci… Schimbărie pe care le-am făcut nu au adus absolut nimic în plus. Mai mult, aveam împresia că jucăm cu jucători în minus, este păcat că ultimul meci jucat acasă s-a terminat aşa. Mă gândeam la altă prestaţie a jucătorilor, altă ambiţie, altă determinare, fiind ultimul meci alături de fani, să terminăm cu o victorie şi cu un meci bun. Din păcate, terminăm acest meci cu un gust amar şi trebuie să ne gândim foarte bine ce este de făcut pe viitor. Nu este o criză, nu-i putem spune criză, lipsesc jucători importanţi, jucătorii care vin nu reuşesc să ţină nivelul şi să joace la nivelul la care jucăm noi, să avem viteză, să avem agresivitate, să avem o construcţie bună din spate, nu reuşim să ieşim din apărare cu mingi scurte, cu pase. Sunt jucători cărora le este foarte friucă să iasă la minge.

Lucrrul ăsta se vede cu ochiul liber, nu aveţi nevoie de mine să vă explic eu. Pentru mine este mare frustrarea deoarece jucătorii fac parte din lotul echipei şi ar trebui să se ridice la nivelul la care ne dorim. Koljici a suferit o comoţie, din ce mi s-a spus, dar pe CT nu a ieşit nimic. Sperăm să fie bine, să-l avem la următorul meci. O lovitură, a încercat să dea cu capul şi l-a lovit pe jucătorul de la UTA Arad, se întâmplă. Trebuie să ne revenim zilele acestea, să mergem la Mediaş şi să câştigăm. Din partea a doua a campionatului trebuie să punem osul la bătaie. În momentul de faţă, noi trebuie să ne gândim la calificarea în play-off, acesta este obiectivul nostru. Trebuie să fim realişti, nu avem cum să vorbim în faţa dumneavoastră ceea ce nu e real. La cum am jucat astăzi, nu avem dreptul să vorbim despre aşa ceva (n.r. – titlu)”, a declarat Reghecampf, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...