Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva: Nu facem concedieri

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva ne-a trimis un drept la replică la articolul referitor la concedieri, pe care îl publicăm integral.

„Referitor la: Articolul ”EXCLUSIV. Peste 4.000 de silvicultori vor fi concediați la începutul anului de la Romsilva”

            În urma articolului EXCLUSIV. Peste 4.000 de silvicultori vor fi concediați la începutul anului de la Romsilva” publicat în ediția online a cotidianului Puterea, Regia Națională a Pădurilor – Romsilva vă transmite următorul drept la replică:

            Regia Națională a Pădurilor – Romsilva va încheia anul acesta cu profit, în contextul unor turbulențe pe piața internațională a lemnului, a importurilor de lemn din alte state, a crizei economice și a pandemiei de Covid-19. Astfel, vor fi atinși indicatorii de performanță ai conducerii executive a Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva.

            Nu există la nivelul Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva intenția unor concedieri colective. Mai mult, instituția noastră intenționează să lanseze în curând programul de stagiatură pentru tinerii ingineri.

            Articolul publicat de ediția online a cotidianului ”Puterea” conține informații false, neverificate, care aduc grave prejudicii Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva.

            Regia Națională a Pădurilor – Romsilva este o instituție transparentă și oferă publicului larg și jurnaliștilor toate informațiile de interes public.

BIROUL DE PRESĂ AL REGIEI NAȚIONALE A PĂDURILOR – ROMSILVA”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...