Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva: Nu facem concedieri

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva ne-a trimis un drept la replică la articolul referitor la concedieri, pe care îl publicăm integral.

„Referitor la: Articolul ”EXCLUSIV. Peste 4.000 de silvicultori vor fi concediați la începutul anului de la Romsilva”

            În urma articolului EXCLUSIV. Peste 4.000 de silvicultori vor fi concediați la începutul anului de la Romsilva” publicat în ediția online a cotidianului Puterea, Regia Națională a Pădurilor – Romsilva vă transmite următorul drept la replică:

            Regia Națională a Pădurilor – Romsilva va încheia anul acesta cu profit, în contextul unor turbulențe pe piața internațională a lemnului, a importurilor de lemn din alte state, a crizei economice și a pandemiei de Covid-19. Astfel, vor fi atinși indicatorii de performanță ai conducerii executive a Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva.

            Nu există la nivelul Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva intenția unor concedieri colective. Mai mult, instituția noastră intenționează să lanseze în curând programul de stagiatură pentru tinerii ingineri.

            Articolul publicat de ediția online a cotidianului ”Puterea” conține informații false, neverificate, care aduc grave prejudicii Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva.

            Regia Națională a Pădurilor – Romsilva este o instituție transparentă și oferă publicului larg și jurnaliștilor toate informațiile de interes public.

BIROUL DE PRESĂ AL REGIEI NAȚIONALE A PĂDURILOR – ROMSILVA”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...