Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, absentă la slujba de Paşte

Regina Elisabeta a II-a, care va sărbători săptămâna viitoare 96 de ani, va fi absentă de la slujba de Paşte de duminică.

Regina nu a participat nici la Joia Sfântă, aşa cum a anunţat Palatul Buckingham. Ea va fi reprezentată de prinţul Charles şi Camilla, la capela St. George de la Windsor, acolo unde Harry şi Meghan s-au căsătorit.

Regina nu a ratat această slujbă decât de patru ori, aminteşte The Telegraph. Suverana a lipsit de la slujbă când era în vizită oficială în străinătate, în 1954 şi în 1970, şi la naşterea celor doi fii, Andrew şi Edward, în 1960 şi 1964.

Cea mai recentă apariţie a reginei a fost în 29 martie, la ceremonia care l-a omagiat pe prinţul Philip.

Suverana nu a intrat pe uşa principală la Abaţia Westminster, preferând să intre pe o uşă laterală, la braţul prinţului Andrew.

Regina a apărut marcată şi emoţionată. Sănătatea sa îi îngrijorează pe britanici, care vor celebra Jubileul de Platină în iunie.

Spitalizată în octombrie 2021, ea şi-a redus apariţiile publice. Afectată de Covid la sfârşitul lunii februarie, ea a recunoscut într-un interviu, recent, că s-a simţit „epuizată”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...