Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, absentă la slujba de Paşte

Regina Elisabeta a II-a, care va sărbători săptămâna viitoare 96 de ani, va fi absentă de la slujba de Paşte de duminică.

Regina nu a participat nici la Joia Sfântă, aşa cum a anunţat Palatul Buckingham. Ea va fi reprezentată de prinţul Charles şi Camilla, la capela St. George de la Windsor, acolo unde Harry şi Meghan s-au căsătorit.

Regina nu a ratat această slujbă decât de patru ori, aminteşte The Telegraph. Suverana a lipsit de la slujbă când era în vizită oficială în străinătate, în 1954 şi în 1970, şi la naşterea celor doi fii, Andrew şi Edward, în 1960 şi 1964.

Cea mai recentă apariţie a reginei a fost în 29 martie, la ceremonia care l-a omagiat pe prinţul Philip.

Suverana nu a intrat pe uşa principală la Abaţia Westminster, preferând să intre pe o uşă laterală, la braţul prinţului Andrew.

Regina a apărut marcată şi emoţionată. Sănătatea sa îi îngrijorează pe britanici, care vor celebra Jubileul de Platină în iunie.

Spitalizată în octombrie 2021, ea şi-a redus apariţiile publice. Afectată de Covid la sfârşitul lunii februarie, ea a recunoscut într-un interviu, recent, că s-a simţit „epuizată”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...