Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii are Covid-19

Regina Elisabeta a II-a are COVID-19, a anunţat Palatul Buckingham. Momentan, regina este în carantină, informează sursa citată.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în vârstă de 95 de ani, a fost testată pozitiv pentru coronavirus, a transmis Palatul Buckingham.

Regina se confruntă cu simptome uşoare asemănătoare unei răceli, dar se aşteaptă să continue îndatoririle uşoare la Windsor în această săptămână, a precizat palatul, potrivit Sky News.

Camilla, soţia prinţului Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus săptămâna aceasta şi s-a plasat în autoizolare, a anunţat luni biroul de presă de la Clarence House, reşedinţa oficială a prinţului Charles.

Camilla, în vârstă de 74 de ani, s-a infectat cu coronavirus pentru prima dată la doar câteva zile după ce prinţul de Wales, în vârstă de 73 de ani, a fost testat pozitiv pentru a doua oară, săptămâna trecută. Atât prinţul Charles, cât şi ducesa de Cornwall sunt vaccinaţi cu schema completă împotriva COVID-19 şi au primit deja şi dozele „booster”.

O sursă din anturajul familiei regale a dezvăluit săptămâna trecută pentru Reuters că prinţul Charles s-a întâlnit cu mama lui, regina Elisabeta a II-a, cu două zile înainte să fie testat pozitiv cu noul coronavirus. Sursa a precizat la acea vreme că suverana nu prezenta niciun simptom şi că starea ei de sănătate este monitorizată cu atenţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole