Regina Elisabeta a II-a se simte „epuizată” din cauza programului încărcat

Publicat: 26 oct. 2021, 08:30, de Laura Macovei, în Internațional , ? cititori
Regina Elisabeta a II-a se simte „epuizată” din cauza programului încărcat

Regina Marii Britanii se simte „epuizată” din cauza programului său solicitant și a faptului „că se uită la televizor până toaptea târziu”, informează The Independent.

La începutul acestei săptămâni, suverana a trebuit să renunțe la o vizită în Irlanda de Nord, la sfatul medicilor, și a petrecut chiar și o noapte la spital, pentru a putea fi supravegheată mai îndeaproape.

După întoarcerea la Windsor în următoarea zi, echipa care se ocupă de programul suveranei a mai redus din numărul de evenimente la care ea ar fi trebuit să participe înainte de summit-ul COP26, de la Glasgow, de la finalul lunii.

Conform informațiilor The Sunday Times, citate de Independent, Regina este „epuizată” din cauza unui programului încărcat: întâlniri sociale și private, dar și pentru că stă până noaptea târziu pentru a se uita la televizor.

Regina merge constant la vizite, prânzuri și cine cu familia și prietenii în ultima perioadă pentru că nu vrea să fie singură”, a relatat Sunday Times. De la moartea Prințului Philip în aprilie, sursele spun că regina încearcă să se mențină ocupată.

O sursă apropiată de familia regală susține că suverana își petrece multe dintre seri uitându-se la seriale TV împreună cu fosta bonă a copiilor săi, Mabel Anderson, în vârstă de 95 de ani. Printre serialele preferate ale suveranei se numără serialul procedural polițist „Line of Duty”.

De asemenea, ea a mai stat la televizor până noaptea târziu și pentru a urmări finala US Open, câștigată de Emma Răducanu.