Reglare de conturi la Brăila: Bărbat, măcelărit cu săbii de indivizi cu cagule

Reglare de conturi, sâmbătă seara, la Brăila, unde un bărbat de 33 de ani a fost măcelărit de mai mulți indivizi cu fețele acoperite cu cagule.

În urma incidentului, bărbatul a rămas fără ambele mâini, medicii luând decizia să i le amputeze, din cauza rănilor extrem de grave suferite la nivelul acestora. Ulterior, a fost transferat la Spitalul Floreasca din Capitală.

Bărbatul atacat ar fi membrul unei grupări interlope, iar totul ar fi de fapt o reglare de conturi, potrivit realitatea.net.

 „Au vrut, la modul cel mai serios, să îl taie în bucăți!”, a declarat un cadru medical pentru o publicație locală.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean într-o stare extrem de gravă: numeroase plăgi prin înjunghiere, fracturi la tibie și traumatism cranio-cerebral cu hemoragie intracraniană.

 În acest caz, a fost deschisă deja o anchetă, fiind conturat un cerc de suspecți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...