Reguli pentru pasageri: Noi condiții de acces pe aeroportul Henri Coandă

Publicat: 08 sept. 2020, 14:57, de Raluca I. Heroiu, în ACTUALITATE , ? cititori
Reguli pentru pasageri: Noi condiții de acces pe aeroportul Henri Coandă

De miercuri, 9 septembrie a.c., vor intra în vigoare noi condiții de acces pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din Capitală, a anunțat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Începând de miercuri, accesul pasagerilor pe aeroport se va face direct la aerogara Plecări. Se elimină astfel obligativitatea trecerii prin corturile din faţa terminalului.

Rămân însă valabile toate celelalte cerinţe, respectiv măsurarea temperaturii la intrarea în terminal, dezinfectarea mâinilor.

„Întreg personalul aeroportului a primit atribuţia să monitorizeze respectarea cerinţelor privind purtarea măştii şi păstrarea distanţei şi, în caz contrar, să solicite intervenţia imediată a poliţiei şi jandarmeriei”, precizează compania.

De asemenea, de miercuri va fi permis şi accesul autovehiculelor (autobuze RATB, autocare, autoturisme personale, TAXI etc.) în faţa aerogării Plecări.

„Rămân valabile pentru pasageri recomandarea de a se prezenta la timp la aeroport, precum şi cea de a respecta semnificaţia indicatoarelor de direcţionare, atât pe fluxul auto din faţa aeroportului cât şi pe fluxurile de pasageri. Reamintim că, în zona aeroportului, circulaţia auto este afectată de lucrările la conexiunea feroviară a aeroportului cu Gara de Nord, lucrări aflate în curs de finalizare”, mai informează compania.