Reinterpretarea romanului „Anna Karenina”, prima producţie rusească Netflix

„Anna K”, o reinterpretare contemporană a romanului „Anna Karenina”, scris de Lev Tolstoi, este prima producţie rusească anunţată de Netflix.

Personajul principal este Svetlana Khodchenkova, cunoscută din „Tinker Tailor Soldier Spy”. Aceasta o va interpreta pe Anna Karenina în serialul ce urmează să fie filmat în Moscova şi Sankt Petersburg.

 „Suntem incredibil de mândri să anunţăm prima noastră serie rusească realizată cu 1-2-3 Production. Echipa talentată de scriitori, regizori şi producători a creat o serie imaginativă şi captivantă. Suntem încântaţi să le aducem viziunea pentru această poveste atât de admirată abonaţilor noştri din Rusia şi din întreaga lume”, a transmis Michael Azzolino, director Original Series la Netflix, într-un comunicat.

Acest efort este mai mult decât emoţionant şi provocator, dar întrucât elementul de bază al viitoarei serii se concentrază pe una dintre operele literare fundamentale ale lumii dedicate iubirii, sperăm că vom putea atinge inimile oamenilor din Australia şi până în Brazilia. Suntem înarmaţi cu o super adaptare a scenariului realizată de Roman Kantor şi Maria Mikulina şi cu talente de vârf atât în ​​faţa, cât şi în spatele camerei, inclusiv co-regizorii Natasha Merkulova şi Aleksey Chupov. Suntem încrezători că rezultatul va depăşi aşteptările. Este prima noastră experienţă de lucru mână în mână cu echipa Netflix şi suntem foarte inspiraţi de sinergia pe care am stabilit-o deja şi de ceea ce va ieşi din ea”, au adăugat Valeriy Fedorovich şi Evgeniy Nikishov de la 1-2-3 Production.

Potrivit news.ro, „Anna K” este o repovestire fastuoasă şi contemporană a romanului clasic al lui Lev Tolstoi. Acţiunea serialului este plasată în Rusia modernă, unde socialista Anna Karenina, soţia viitorului guvernator al Sankt Petersburgului, intră într-o relaţie amoroasă care îi schimbă viaţa cu Vronsky, elegantul moştenitorul al unui imperiu din aluminiu. Aventura lor scapă rapid de sub control, ameninţând echilibrul delicat al legăturilor lor familiale şi al relaţiilor sociale.

„Anna K” va fi lansat de Netflix la nivel mondial, la o dată ce urmează să fie anunţată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...