Reînvierea digitală a oamenilor decedați e pusă la cale de Microsoft

Un brevet al Microsoft indică posibilitatea de reîncarnare digitală a oamenilor, pe post de chat bot. Brevetul crește posibilitatea de a crea un chat bot din „profilul” unei anumite persoane.

În loc să folosească metoda convențională de instruire a robotilor de chat folosind conversații și materiale de la un eșantion larg de utilizatori, Microsoft a găsit această soluție, potrivit revistei americane Forbes.

Sistemul ar folosi „date sociale”, cum ar fi imagini, date vocale, postări pe rețelele sociale, mesaje electronice și scrisori scrise, pentru a construi un profil al unei persoane. „Datele sociale pot fi utilizate pentru a crea sau modifica un index special în tema personalității persoanei specifice. Indicele special poate fi folosit pentru a instrui un chat bot pentru a conversa și a interacționa în personalitatea unui anumit om”, se arată în brevet.

Un chat bot poate „suna” chiar ca o persoana reală. „În anumite aspecte, un font de voce al persoanei specifice poate fi generat folosind înregistrări și date sonore legate de persoana respectivă”, se mai arată în brevetul Microsoft.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Dana Budeanu: Au început amantele să cânte la mandolina politică

Articolul publicat, în exclusivitate, de publicația PUTEREA, intitulat „Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban”, a creat mii de reacții. Una dintre reacții îi aparține Danei...