Renault, cu pierderi de 8 miliarde euro anul trecut, a adus noul Megane pe piața românească

Renault a raportat vineri pierderi record de opt miliarde de euro într-un an 2020 marcat de pandemie. Proprietarul Dacia a precizat că a și-a limitat pierderile în al doilea semestru, când cifra de afaceri a scăzut cu 8,9%, iar pierderile nete s-au situat la 660 milioane euro.

Cu toate acestea, pe ansamblul anului 2020 veniturile grupului Renault au scăzut cu 21,7%, până la 43,5 miliarde de euro, în condiţiile în care numărul de autovehicule vândute a scăzut cu 21,3% până la 2,95 milioane unităţi.

„2021 va fi un an dificil, având în vedere incertitudinile cu privire la criza sanitară, precum şi problemele în aprovizionare cu componente electronice. Prioritatea este profitabilitatea şi generarea de numerar”, a declarat Luca de Meo, directorul general Renault.

Compania a adus noul Megane Sedan în România

Renault deschide comenzile în România pentru noul Megane Sedan, o berlină din segmentul C, care de la momentul lansării sale în 2016 a vândut peste 200.000 de unități.

Mégane Sedan e vândut cu motorizări pe benzină și diesel, iar în gamă a apărut și motorul 1.0 TCe, care va fi disponibil începând cu jumătatea lunii martie.

Variantele disponibile

Versiunea de echipare LIFE are un preț de pornire de 16 800 euro și include funcția ECO MODE pentru reducerea consumului de carburant, funcția START & STOP, faruri cu tehnologie LED – Pure LED Vision, lumini de semnalizare LED încastrate în oglinzile laterale și blocuri optice spate cu lumini de zi 3D LED. Mânerele ușilor au culoarea caroseriei, accentuând linia fluidă a acesteia.

Versiunea ZEN are un preț de pornire de 17 900 euro și propune în plus o serie de dotări care sporesc confortul în interiorul habitaclului, cum ar fi un sistem de climatizare automată cu reglaj temperatură pe două zone, cu senzor de calitate a aerului și scaun pentru șofer reglabil manual pe înălțime / lombar. La exterior, jantele de oțel 16 inci Flexwheel cu design Elliptik completează forma distinctă a vehiculului.

Versiunea INTENS, vârf de gamă, are un preț de pornire de 20 600 euro și vine cu numeroase sisteme de asistență în pachetul standard: sistemul de închidere și demaraj „mâini libere” tip „Full Magic”, funcție faruri „Follow me home”, Renault EASY LINK, sistem multimedia conectat cu ecran tactil de 7 inci, tablou de bord digital, afișaj TFT 7 inci, Renault Multi-Sense (personalizarea stilului de condus și a răspunsului vehiculului), plus jante din aliaj 16 inci, design diamantat Impulse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole