Reorganizarea ministerelor: Florin Cîțu e nemulțumit

Premierul Florin Cîțu este nemulțumit de miniștri. Șeful Guvernului spune că încă nu a primit un plan de reorganizare a ministrelor.

„Le-am cerut miniștrilor să facă și ei reformă. Anul trecut am reușit în Ministerul de Finanțe să fac reorganizare, să reduc numărul de directori generali și asta a adus economii la buget și ministerul merge foarte bine și a colectat mai mult decât înainte, am economisit și bani.

Poți face reformă și să reduci numărul de directori generali. E cea mai simplă reformă.

Îi încurajez, deocamdată îi încurajez, după aceea o să le solicit miniștrilor să facă această reorganziare a ministerelor

Până acum nu am primit reorganizarea ministerelor care să facă ce am făcut eu, să reducă numărul de directori generali. Până acum nu a avenit niciunul să facă asta. Acum îi încurajez, apoi o să le solicit, altfel nu se pot reduce cheltuielile”, a declarat premierul la Radio Guerrilla.

Cîțu a vorbit și despre reforma companiilor de stat: „În buget am inclus bani pentru companiile cu pierderi, presupunând că vor face reformă și vor reduce cheltuielile. Suntem în luna iunie în curând și nu s-a făcut așa ceva. Le spun colegilor din Guvern că nu vor primi acei bani la rectificare pentru a avea cheltuielile până la finalul anului acoperite. Dacă nu fac reformă.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole