Restart în HORECA? Se deschide un restaurant în proiectul de birouri Mendeleev Office 5

Adriana Dănilă şi Stelian Olaru, proprietarii restaurantelor Gram Bistro și Suento by Gram, vor deschide la finalul lunii iulie un nou restaurant la parterul clădirii de birouri Mendeleev Office 5 din București, imobil dezvoltat de compania Akcent Development și administrat de Cushman & Wakefield Echinox.

Noul concept, Ever After by Gram, se întinde pe o suprafață de aproape 300 de metri pătrați, dintre care 100 de metri pătrați reprezintă terasa din curtea interioară a proiectului Mendeleev Office 5. Locația cuprinde 80 locuri la interior și 60 locuri pe terasă.

„Ne bucură să vedem că antreprenorii din industria HoReCa își reiau planurile de expansiune după o perioadă extrem de dificilă pentru acest sector, iar Mendeleev Office 5 se află într-o zonă privilegiată, care beneficiază de un vad comercial bun, atât prin prisma angajaților care își desfășoară activitatea în zonă, cât și a rezidenților și turiștilor care vizitează centrul Capitalei. Suntem siguri că parteneriatul cu Ever After este unul de tip win-win, de pe urma căruia vor beneficia inclusiv angajații companiilor care își desfășoară activitatea în birourile Mendeleev Office 5”, spune Laurenţiu Afrasine, CEO Akcent Development.

Mendeleev office5

Mendeleev Office 5 este o clădire de birouri boutique, ce revitalizează o zonă istorică a oraşului, fiind localizată între Piaţa Romană şi Calea Victoriei. Clădirea beneficiază de acces facil la transportul public, staţia de metrou Piaţa Romană şi numeroase linii de autobuz fiind situate la 5 minute de mers pe jos, zona fiind totodată recunoscută pentru oferta variată de restaurante, cafenele, hoteluri, spaţii culturale şi centre medicale.

Parterul clădirii Mendeleev Office 5, care găzduiește și OTOTO Store, o cafenea și magazin ce comercializează o gamă largă de branduri independente, ce includ cafea de specialitate, produse alimentare, cosmetice, cărți și produse de îngrijire a casei.

Antreprenorii Adriana Dănilă şi Stelian Olaru mai dețin două concepte de restaurante în Capitală: Gram Bistro, un local situat la parterul clădirii de birouri America House din zona Piaţa Victoriei, și Suento by Gram, de pe strada Toamnei.

Imobilul are o suprafaţă ȋnchiriabilă de 4.500 de metri pătraţi distribuiţi pe subsol, parter şi opt etaje supraterane. Parcarea subterană dispune de 50 de locuri, fiind dotată și cu facilități pentru biciclete şi staţie de încărcare electrică.Akcent Development,prezent de 20 de ani pe piaţa imobiliară din Capitală, are un portofoliu de aproximativ 7.500 de apartamente finalizate, dintre care peste 3.000 de apartamente în proiecte precum Cloud 9, 21 Residence sau 20 Residence.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...