Restaurant din Galați, cuprins de flăcări. Incendiul s-a extins către locuința patronului

Un incendiu de proporții a izbucnit în această dimineață la un restaurant din localitatea Vânători din județul Galați. Flăcările s-au extins cu repeziciune și au cuprins o locuință aflată în vecinătate, iar 15 persoane au reușit să se evacueze la timp din calea flăcărilor.

Imediat după apelul la numărul unic de urgență 112, pompierii au intervenit cu patru autospeciale cu apă și spumă, o autoscară, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD.

A fost nevoie de suplimentarea forțelor

Pentru că flăcările s-au extins cu repeziciune cuprinzând și locuința din vecinătate, a fost nevoie de suplimentarea forțelor, fiind solicitată și autocisterna de 9 tone și două autospeciale de la Combinatul siderurgic din Galați și 23 de oameni din tura liberă.

ISU Galați a anunțat că focul a fost localizat, iar 15 persoane au reușit să se evacueze. Niciuna dintre persoanele nu a necesitat îngrijiri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...