Restaurantele din Bruxelles, fără gaz și fără electricitate: Preparate reci sau crude și cină la lumânare

Pentru a face față creșterii alarmante a costurilor energiei și produselor alimentare, restaurantele din Bruxelles au adoptat o soluție surprinzătoare: fără gaz și fără electricitate, transmite Euronews.

Adică: preparate reci sau la grătar și cina la lumina lumânărilor.





În meniu: brioșe cu hamsii și focaccia coaptă la foc cu lemne, ton crud, carne de porc la grătar, cremă de ricotta cu dulceață de dovleac și fistic, la desert.

Până acum, 12 restaurante au răspuns la această inițiativă intitulată ”Bruxelles in the dark”.

Ideea este de a nu pierde clienții, care ar putea foarte rapid să renunțe obiceiul de a mai mânca la restaurant, odată cu creșterea îngrijorătoare a costului vieții.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...