Restaurantele și cafenelele fără terasă din Giurgiu, închise după miezul nopții

Restaurantele și cafenelele fără terasă din municipiul Giurgiu şi alte trei localităţi în care rata de infectare cu COVID-19 este de 1,6 la mia de locuitori vor fi închise după miezul nopţii.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis ca, începând de astăzi, 9 septembrie, activitatea restaurantelor şi cafenelelor cu activitate în interiorul clădirilor să se desfăşoare doar până la miezul nopţii în municipiul Giurgiu şi în alte trei localităţi în care rata de infectare cu COVID-19 este de 1,6 la mia de locuitori.

„Având în vedere rata de incidenţă a cazurilor pozitive la mia de locuitori la nivelul fiecărei localităţi din judeţul Giurgiu, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-a întrunit în şedinţă online, în seara zilei de 8 septembrie, şi a adoptat măsura ca în municipiul Giurgiu şi în comunele Gostinu, Herăşti şi Oinacu activitatea cu publicul a operatorilor economici de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, să se desfăşoare în intervalul orar 6.00 – 24.00, începând cu data de 9 septembrie”, a declarat pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului Judeţului Giurgiu, Teodora Nicolau.

Ea a precizat că, potrivit datelor furnizate de DSP Giurgiu, rata de infectare cu noul coronavirus în aceste localităţi a ajuns la 1,61 la mia de locuitori, iar măsurile de restricţionare a activităţii restaurantelor în interiorul clădirilor pot fi luate atunci când sunt înregistrate mai mult de 1,5 cazuri la mia de locuitori în ultimele 14 zile aplicării acestor măsuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...