Restaurantele și cafenelele fără terasă din Giurgiu, închise după miezul nopții

Restaurantele și cafenelele fără terasă din municipiul Giurgiu şi alte trei localităţi în care rata de infectare cu COVID-19 este de 1,6 la mia de locuitori vor fi închise după miezul nopţii.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis ca, începând de astăzi, 9 septembrie, activitatea restaurantelor şi cafenelelor cu activitate în interiorul clădirilor să se desfăşoare doar până la miezul nopţii în municipiul Giurgiu şi în alte trei localităţi în care rata de infectare cu COVID-19 este de 1,6 la mia de locuitori.

„Având în vedere rata de incidenţă a cazurilor pozitive la mia de locuitori la nivelul fiecărei localităţi din judeţul Giurgiu, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-a întrunit în şedinţă online, în seara zilei de 8 septembrie, şi a adoptat măsura ca în municipiul Giurgiu şi în comunele Gostinu, Herăşti şi Oinacu activitatea cu publicul a operatorilor economici de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, să se desfăşoare în intervalul orar 6.00 – 24.00, începând cu data de 9 septembrie”, a declarat pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului Judeţului Giurgiu, Teodora Nicolau.

Ea a precizat că, potrivit datelor furnizate de DSP Giurgiu, rata de infectare cu noul coronavirus în aceste localităţi a ajuns la 1,61 la mia de locuitori, iar măsurile de restricţionare a activităţii restaurantelor în interiorul clădirilor pot fi luate atunci când sunt înregistrate mai mult de 1,5 cazuri la mia de locuitori în ultimele 14 zile aplicării acestor măsuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...