Restricţii de trafic în Capitală: Lucrări pe Iuliu Maniu și Vasile Milea pentru înlocuirea rețelei de apă potabilă

Începând de marți, 8 septembrie a.c., traficul rutier a fi restricționat etapizat din cauza lucrărilor care au loc pentru înlocuirea reţelei publice de apă potabilă din Bucureşti. Lucrările au loc în zona intersecţiei bulevardelor Iuliu Maniu şi Vasile Milea din Capitală.

În primele două etape, pe Bd. Iuliu Maniu (sensul de intrare în Mun. Bucureşti) vor fi asigurate trei benzi de circulaţie.

În etapa a III-a se vor asigura două benzi de circulaţie, restricţia urmând a se impune pe benzile doi şi trei, înainte de intersecţia cu Bd. Vasile Milea.

În etapa a IV-a, restricţia temporară va fi poziţionată în intersecţie, de cealaltă parte a liniei de tramvai, sensul de deplasare către Piaţa Leu, cu asigurarea a două benzi de circulaţie.

Lucrările au loc în intervalele orare 09.00-15.00, respectiv 22.00-06.00/ În afara acestui interval orar restricțiile de circulație vor fi ridicate.

Brigada Rutieră fac apel la şoferi să circu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...