Revelion în București pe lux și opulență. Prețuri mai ceva ca pe Valea Prahovei

Cei care vor să petreacă noaptea dintre ani în București au de ales dintr-o sumedenie de opțiuni. Pentru un Revelion în Capitală, doritorii trebuie să pună la bătaie un buget generos.

Revelion în București cu prețuri piperate

Au mai rămas doar câteva săptămâni până la Revelion, iar românii sunt în febra căutărilor locațiilor pentru acest eveniment. Ca în fiecare an, mulți vor alege să petreacă trecerea în 2023 acasă. Totuși în plină criză, numeroși alții sunt dispuși să plătească bani frumoși pentru a petrece noaptea dintre ani într-un cadru organizat.

Astfel, în Capitală, restaurantele s-au pregătit temeinic în acest sens. Cele mai multe dintre ele au conceput oferte de preț pentru Revelion încă din toamnă. Deși unii români s-au grăbit să își achiziționeze un astfel de pachet, alții încă analizează ofertele.

Cele mai scumpe dintre acestea sunt așa cum era de așteptat în cea mai exclusivistă zonă a Bucureștiului, în sectorul 1.

Revelion la Jubile Events cu Viorica și Ioniță de la Clejani

Cei care vor să aibă parte de un show marca artiștilor de la Clejani pot cumpăra bilete la Revelionul de la Jubile Events. Locația din sectorul 1 al Capitalei a conceput o ofertă atractivă. Pentru 699 de lei de persoană aveți parte de momente de neuitat în noaptea dintre ani. Open barul și meniul special vor completa seara. Pe lângă Clejani, muzica grecească va fi cea care îi va chema la dans pe participanții la eveniment.

Revelion exclusivist la Palatul Noblesse

Cei care vor să aibă parte de o experiență glamuroasă în noaptea dintre ani, pot alege una dintre cele mai exclusiviste locații din Capitală. Revelionul la Palatul Noblesse incluse multă strălucire, opulență și servicii de servire de excepție. Astfel, doritorii trebuie să achite pentru o astfel de petrecere 1600 de lei de persoană

Meniul unei astfel de petreceri este pe măsură. Cei prezenți se vor delecta cu vită Wellington, scoici Saint Jaques sau mușchiuleț de cerb. De altfel, deserturile și băuturile vor fi de asemenea pe măsura așteptărilor.

Revelion în Capitală 2023 – Revelion la Crown Ballroom

Cei care vor să se bucure de un meniu tradițional ca la carte în noaptea de Revelion, își pot achiziționa biletele la Crown Ballroom. Prețul este de 1177 de lei de persoană, pentru evenimentul organizat în cadrul La Veranda, incinta Crown. Invitații vor fi delectați de trupa Atelier, dar și de un DJ.

Revelion 2023 la Capital Plaza alături de cei mici

Capital Plaza din sectorul 1 a creat o ofertă pentru noaptea dintre ani în care și copiii au parte de distracție. Astfel, dacă vă doriți ca cei mici să pătrundă în lumea poveștilor alături de personajele de desen favorite, în timp ce dumneavoastră vă puteți bucura în voie de seară specială, Capital Plaza este locul ideal pentru a vă petrece Revelionul. Astfel, pentru 690 de lei de persoană vă delectați cu un meniu cu preparate internaționale, dar și cu muzică de calitate.. Minirevelionul copiilor este de asemenea asigurat cu multă distracție și joc.

Revelion în Capitală 2023 la Princess Ballroom în sectorul 6

Organizatorii Revelionului din cadrul Princess Ballroom promit o noapte dintre ani specială, plină de distracție. După doi ani de restricții, salonul își poate primi invitații la Revelion. Prețul este de 450 de lei de persoană. În acesta este inclusă masa festivă și băuturile.

În Militari la Ballroom Residence, prețurile pentru noaptea de Revelion pornesc de la 650 de lei. Acestea pot ajunge la 700 de lei în funcție de locația aleasă în incinta restaurantului. Invitații au parte de băuturi la discreție și un meniu special. Atmosfera evenimentului va fi incinsă de Vali Vijelie.

Revelion la Grădina Vlahiia din Snagov

Cei care vor să iasă din București și să petreacă Revelionul la Snagov, Grădina Vlahiia este o variantă excelentă în acest sens. Într-un cadrul spectaculos, în mijlocul naturii, invitații se pot bucura de un eveniment aparte.

Tariful pentru o persoană este de 795 de lei. Inclusă în preț este masa, băutura, dar și distracția. Atmosfera va fi realizată de Taraful Konstantin precum și de un DJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...