Revine „moda” bijuteriilor de contrabandă: confiscări de peste 200.000 de lei, în Vama Giurgiu

Peste 800 de grame de bijuterii presupuse a fi din aur au fost descoperite și confiscate, în ultimele 24 de ore, de polițiștii de frontieră giurgiuveni, în urma controalelor efectuate la intrarea în țară.

otrivit unui comunicat de presă emis vineri de ITPF Giurgiu, în ultimele 24 de ore, la diferite intervale de timp, polițiștii de frontieră giurgiuveni din cadrul S.T.P.F. Giurgiu și P.T.F. Giurgiu, au oprit pentru control mai multe mijloace de transport.

Cu această ocazie, în urma controlului efectuat asupra a trei cetățeni români, în vârstă de 28, 40 și 41 de ani, au fost descoperite 818 grame bijuterii din metal de culoare galbenă ce pare a fi aur.

Pentru că cei asupra cărora au fost găsite bijuteriile nu au putut prezenta documente de provenienţă, bunurile, în valoare estimată de 204.500 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor și expertizării.

În prezent se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de ”contrabandă” faptă prevăzută și pedepsită de Legea nr.86/2006 privind Codul Vamal – precizează reprezentanții ITPF Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...