Rezultatele „promițătoare” ale AUR din ultimele luni au fost infirmate

Un sondaj al PNL arată o răsturnare de situație în privința intenției de vot a românilor, o diferență mare fiind vizibilă în cazul partidului AUR.

În cazul în care duminica viitoare ar fi organizate alegeri, partidele ar obține următoarele procente:

  • PSD – 30%
  • PNL – 20%
  • AUR – 20%
  • USR – 14%
  • UDMR – 5%

Niciun alt partid nu va depăși pragul de 5%. Sondajul a fost realizat în perioada 4-10 septembrie și au răspuns 1.032 de persoane.

Un alt sondaj recent, efectuat în numele AUR, a arătat intenția de vot a partidului la 27%.

1 COMENTARIU

  1. Nu se explica foarte clar cit reprezinta cele 1032 de persoane ca si procent din totalul celor intrebati .Probabil cei ce au dorit sa raspunda reprezinta putin peste 30 la suta .Astfel sondajul nu ne arata o realitate existenta decit in masura in care 30 de procente ar reprezenta ceva .Nu reprezinta .Punerea in valoare, catre sfirsitul anului, a tuturor dorintelor cetatenesti de la corectia legiilor ce cuprind pensiile si cele ale salarizarii pina la vinzarea activelor neperformante si cele administrativ teritoriale vor aduce un plus de votanti la urne .Romania tacuta ,care abia asteapta aceste noi legi, va iesi la vot .Partidele extremiste sau asociate nationalismului beneficiaza de intreaga lor forta cetatenesca prin cei care voteaza aceste partide fiind extrem de guralivi .Partidele care formeaza noua alianta electorala PSD PNL nu au , din cvasi motive cunoscute , votanti ce striga cu voce tare asa cum au ceilalti . UDMR nu poate prinde Parlamentul tocmai datorita prezentei ridicate .Vedem foarte usor cum o Romanie tacuta asteapta doar legile cetatenii neiesind in strada de luni bune fiecare asteptind finalul de an .PNLsi PSD beneficiaza si de repartitia voturilor atasate partidelor care nu pot trece pragul si in urma redistribuirilor fac usor peste 60 de procente impreuna cu cu minoritatile .Joc politic inchis .Inca o data presedintele Iohannis se dovedeste imbatabil si ofera inca 8 ani conducerea Guvernului aliantei nou formate .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole