Cristian Rizea a dezvăluit la ordinul cui a fost arestat Gică Popescu. Reacția fostului internațional

Arestarea fostului internațional român Gheorghe Popescu, în 2014 agită spiritele în continuare. Cu o zi înainte de alegerile pentru postul de președinte al Federației Române de Fotbal din 2014, Gheorghe Popescu a fost arestat în „Dosarul Transferurilor”.

Cristian Rizea crede că au fost jocuri de culise. Potrivit fostului deputat PSD, omul de fotbal ar fi fost arestat la ordinul lui George Maior și Vasile Dîncu, cu complicitatea lui Victor Ponta și a lui Gabriel Oprea.

„La solicitarea lui George Maior, cu care mă vedeam la meciurile naționalei de fotbal, știți că dânsul este un mare microbist ca și Vasile Dîncu, urmează și episoadele apropo de Federația de Fotbal, și de conducere și de modul în care a fost arestat Gică Popescu, tot la ordinul lui George Maior și Vasile Dîncu, cu complicitatea lui Victor Ponta și a lui Gabi Oprea. Îmi pare rău de Gică Popescu, nu merita așa ceva, e un simbol al României. Dar asta-i viața”, a declarat Cristian Rizea, la Realitatea Plus.

Contactat de PUTEREA, Gică Popescu i-a cerut fostului deputat PSD să aducă probe care să dovedească spusele acestuia:

„Vorbește despre ceva fără să aibă probe. Nu contează ce spune dacă nu și demonstrează. Să vină cu probe și vorbim”, ne-a declarat președintele clubului FC Viitorul.

Pe 4 martie 2014, Gică Popescu a fost condamnat definitiv la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare cu executare, în „Dosarul Transferurilor”. Fostul international român a fost eliberat condiţionat la data de 4 noiembrie 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...

Carne din plastic la un supermarket din București

După celebrul hamburger cu carne de plastic de laMcDonald’s, a apărut acum și carne din plastic la caserolă. Un bucătar de meserie și-a dat...