Robert Cazanciuc cere demisia premierului Ludovic Orban

Robert Cazanciuc, președintele Senatului, îi cere demisia  premierului Ludovic Oran. Asta după ce procurorii au descins, sâmbătă, și au făcut mai multe percheziții la casa șefului de la Oficiul de Spălare a Banilor.

Acuzațiile care i se aduc lui Laurențiu Baranga, șeful ONSB sunt că și-ar fi plagiat diploma de bacalureat.Într-o postare pe contul său de socializare, șeful Senatului spune că „imposture este risc de securitate națională”.

„Premierul Orban trebuie să își asume prin demisie, numirea, prin Hotărârea de Guvern nr. 746/3.09.2020, în fruntea Oficiului de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor a unui falsificator care să controleze tranzacțiile financiare ale României.Să nu uităm că începând cu luna ianuarie a acestui an, Oficiul are atribuții de monitorizare și blocare în timp real a tranzacțiilor financiare asupra cărora există suspiciuni de spălare de bani sau finanțare a terorismului.

De ce s-a făcut o astfel de numire și în ce măsură situația a afectat interesele  și  parteneriatele strategice ale României?

Numirea în fruntea unei instituții cheie a statului român a unei persoane percheziționate astăzi pentru fals intelectual, reprezintă o problemă de securitate națională”, scie președintele Senatului pe contul său de soacializare.

2 COMENTARII

  1. Robert Cazanciuc privește spre munca ta ce vezi ? Nimic clar tovarășe! Esti pe din afara… ca tot țiganul, ești un mare absent și chiulangiu de la munca disciplinata și democrație.
    Privește doar către munca de ieri și de astăzi, discutam clar despre realizări, realizările guvernului Orban și Președenție-Johannis.
    Astăzi ora prânzului !
    Compania aeriană a anunțat pe rețelele de socializare:
    Pentru a sărbători primul zbor București – Amsterdam, avionul Blue Air a fost întâmpinat cu tradiționalul salut de apă la sosirea pe Aeroportul Internațional Schiphol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...