Robert Cazanciuc se vrea vătaf la PSD Prahova

Actualul președinte interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, mai vrea un mandat în Parlamentul României, dar nu prea mai are loc pe lista PSD pentru București.

Ca atare, acesta ar vrea să candideze pe un loc eligibil în Prahova ținând cont și de faptul că fratele său este primar al unei comune de lângă Ploiești.

Numai că la Prahova tot baronul Mircea Cosma face cărțile, chiar dacă în acte organizația PSD este condusă de Bogdan Toader, iar Cazanciuc nu prea este agreat de acesta.

Potrivit informațiilor noastre, Cazanciuc ar vrea preia șefia organizației PSD Prahova, iar Marcel Ciolacu este de acord, și, astfel, ajungând președinte interimar, automat, va fi pe un loc elibigil pentru un nou mandat de senator sau deputat.

Dar rămâne de văzut cum îi va ieși jocul lui Robert Cazanciuc pentru că Mircea Cosma mai este destul de influent și nu se dă dus cu una cu două.

2 COMENTARII

  1. Cazanciuc sigur va reusi sa isi atinga tinta.A adus servicii importante psd ului .Este muncitor,,saritor si lingusitor -tip de om necesar partidului.Noi palmasi trebuie sa nu cracnim ,trebuie sa votam pe cine este propus de pnl.

  2. Treci de arcul Carpatic și vezi un alt popor; umilit, batjocorit f-tut de către mai mari politicieni ipocriți ai României.
    Cum ar fi: Robert Cazanciuc se vrea vătaf ? Alti din partidul PSD se vor Logofăt, Spătar, Vornic, Postelnic, Vistiernic, Stolnic, Paharnic s.a.m.d
    Treci fulger înapoi arcul de Carpatic și descoperi o alta realitate,o alta mentalitate, o lume noua, așezată pe o democrație reala care muncesc și gândesc liber. ,,Sunt adevărați oameni liberi și inteligenți”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...