Robert Glinţă către David Popovici, după revenirea de la Campionatul Mondial de nataţie: „Îţi mulţumesc ţie, că sunt contemporan cu tine”

Robert Glinţă i-a mulţumit, duminică seară, lui David Popovici deoarece performanţele sale îi aduc şi lui susţinere.

“Sunt extrem de recunoscător, vă mulţumesc pentru toată susţinerea. Niciodată nu ne-am confruntat cu atât de multă susţinere. Acest campionat s-a simţit cu totul altfel. Niciodată nu m-am simţit şi eu atât de special, nu am avut atât de multă împingere de la spate. Şi asta e în mare măsură şi datorită lui David. Fără aceste rezultalele colosale nu aş fi avut această mare swusţinere. Îţi mulţumesc ţie, că sunt contemporan cu tine, David”, a spus Glinţă la ceremonia de la aeroportul Henri Coandă.

Înotătorii David Popovici şi Robert Glinţă au revenit în țară, după Campionatul Mondial de natație de la Budapesta. Primul

Popovici a a luat aur  la 100 m și 200 m liber, iar l doilea a obținut locul 5, la proma de 50 mertri spate. Sportivii au fost întâmpinaţi la scara avionului, înainte de ceremonia de la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă, de ministrul Sportului, Eduard Novak, de preşedintele COSR, Mihai Covaliu, şi de preşedinta FRNPM, Camelia Potec.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole