Robert Negoiță: acuzațiile DNA în dosarul ROSAL, sunt o răzbunare a Serviciilor cu ochi albaștri

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, susține că dosarul ROSAL, în care este acuzat de DNA de abuz în serviciu cu obţinerea de foloase necuvenite cu consecinţe deosebit de grave, este o răzbunare a „Serviciilor cu ochi albaștri” care au interese în zona de salubrizare.

Invitat la „Puterea Știrilor”(PS NEWS), edilul a declarat că i se pare suspect că, deși mai mulți primari de sector „merg pe aceleași contracte și plătesc sume mari”, doar el este cel cercetat de procurorii anticorupție.

„Se pare în zona asta de salubritate sunt multe interese de Servicii și s-au supărat rău ca le-am desființat contractul. Servicii cu ochii albaștri. E supărare mare că le-am desființat contactul și abia după ce le-am desființat contractul s-au gândit ei că se poate să fie ceva în neregula acolo și că <<hai să ne răzbunăm pe Negoiță>>”, a spus Negoiță.

Robert Negoiță a evitat să-i numească pe ceilalți primari de sector aflați, după cum susține, în aceeași situație cu a lui și a precizat că acuzațiile procurorilor i se par „penibile”.

„Ei se știu exact cine sunt. Dar nu am o problemă cu primarii, eu am o problemă cu zeița dreptății care e legată la ochii și are o balanță. Bă, poate că am greșit, dar ei au făcut aceeași greșeală, e la fel cum trecem pe trecerea de pietoni 7 inși identic și tu nu ai nicio problemă și iei pe unu, taman ăla care a trecut pe galben.

Hai, dacă tot m-ați provocat. Se pare în zona asta de salubritate sunt multe interese de Servicii și s-au supărat rău ca le-am desființat contractul. Servicii de ochii albaștri. E supărare mare că le-am desființat contactul și abia după ce le-am desființat contractul s-au gândit ei că se poate să fie ceva în neregula acolo și că <<hai să ne răzbunăm pe Negoiță>>.

Acuzațiile astea le consider penibile. Nu există suspiciune că aș fi luat un leu sau că mi-au făcut mie curățenie în curte. Nu am curte, dar să presupunem că aș fi avut dădea cu mătura la mine în curte, că mi-au spălat mașina sau ceva, folosul necuvenit este în favoarea celor care au prestat. Bă, da contestați prestația? Nu. Păi și atunci ce contestați? Că ați plătit. Pe bune? Păi trebuia să presteze gratuit? Cât? Câți ani?

Dar, repet, sunt și alții, prestează la fel și sunt plătiți cu sume mult mai mari pe treabă mult mai puțină. Păi nu e aceeași lege, în Sectorul 3 funcționează alte legi decât în alte sectoare? Repet, fără a avea ceva cu alții, probabil că dânșii nu au avut soluție. Noi ne-am creat altă soluție, noi ne-am făcut serviciu de salubritate cu mult înainte să existe acest dosar. Ceilalți? Sau dânșii nu au supărat pe nimeni?”, a spus primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

4 COMENTARII

  1. Cand are timp sa faca sutele de milioane daca „ingrijeste” de un sector asa mare? Mai este vreo tara in lume unde un primar sa o lalaie cu datorii de sute de milioane iar autoritatile inchid ochii? …cum se poate ca cetatenii sa aleaga asa om,nu se gaseste o persoana cinstita in sectorul 3,mai ales ca este „independent” acuma ,pana cand nu vom cauta oameni cinstiti la conducere nu putem pretinde ca suntem o tara europeana,atitudinile sunt puternic orientale…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...