Robert Negoiță va candida la Primăria Sectorului 3 din partea PSD

Publicat: 01 mart. 2024, 17:24, de Ziarul Puterea, în ACTUALITATE , ? cititori
Robert Negoiță va candida la Primăria Sectorului 3 din partea PSD

Marți, în cadrul ședinței de Birou Permanent al PSD București, a fost validată în unanimitate propunerea PSD Sector 3 pentru candidatura lui Robert Negoita la Primăria Sectorului 3.

Așadar, Robert Negoiță se aruncă din nou în lupta electorală pentru funcția de primar al Sectorului 3! Edilul și-a propus să câștige cel de-al 4-lea mandat în fruntea administrației din Sectorul 3.

Robert Negoiță va candida la Primăria Sectorului 3 din partea PSD

„Este o mare bucurie că Primarul Sectorului 3 alege să intre în luptă pentru al 4-lea mandat sub sigla Partidul Social Democrat, fiind cotat în sondajele de opinie cu cotă de încredere de peste 65% printre locuitorii sectorului 3.

Încă din anul 2012 de la momentul primului succes politic împreună, performanțele administrației locale conduse de primar s-au reflectat și în scorul politic al echipei PSD Sector 3.

Alături de echipa de consilieri locali ai PSD Sector 3 vom continua sprijinirea tuturor proiectelor de infrastructură, poduri și pasaje, investiții în școli, reabilitare termică a locuințelor, care au făcut ca Sectorul 3 să fie un etalon al administrației din România. Robert Negoiță a dovedit viziune în dezvoltarea sectorului, pricepere în atragerea de fonduri europene şi preocupare pentru investiții sustenabile.

Astfel, pe 9 iunie vom pune punct aventurii administrative ale lui Nicușor Dan, iar Primarul nostru Robert Negoiță, cu o majoritate solidă în consiliul local și sprijinul unui Primar General dedicat intereselor bucureștenilor va putea să-și pună în aplicare proiectele blocate de actuala conducere a PMB.

Împreună, îmbinând performanța și tenacitatea Primarului Robert Negoiță, cu seriozitatea și puterea organizatorică a PSD Sector 3 vom câștiga toate competițiile electorale din 2024! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, precizează comunicatul oficial.