Româncă, în vârstă de 32 de ani la un pas de moarte după o operație în Turcia 

O operaţie de 2.500 de euro în Turcia era cât pe ce să se termine tragic pentru o româncă în vârstă de 32 de ani. Tânăra a mers în Turcia pentru o operație de micșorare a stomacului și la doar câteva zile a ajuns la Spitalul Sfântul Ioan, din București, în stare gravă. 

Femeia a mers în Turcia pentru o operație de micșoare a stomacului, iar după trei zile de spitalizare, aceasta a fost externată, chiar dacă se simțea rău.Tânăra relatează că a fost operată alături de alte 14 persoane, în serie și că la scurt timp după operaţie a prezentat stări de rău.

În drum spre România, starea acesteia s-a înrăutățit și aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale. În momentul în care a aterizat pe aeroportul Otopeni a fost luată direct de o echipă medicală și dusă la Spitalul Sfântul Ioan, din Capitală.Odată ajunsă în spitalul din București a urmat o altă operație, care i-a salvat viața.

În urma celor întâmplate, femeia a anunțat că va da în judecată clinica din Turcia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...