Româncă înrolată în armata Italiei

Într-un comunicat de presă al primarului Guido di Bartolomeo, din localitatea italiană Bolognano, provincia Pescara din Abruzzo, se arată comunității de acolo că o româncă, Rebeca Ștefania Cirniceanu, în vârstă de 21 de ani, tocmai s-a înrolat în armata italiană.

Tânăra locuiește, împreună cu familia, de 17 ani în mica localitate, având și cetățenie italiană, pe lângă cea română. Decizia ei de a fi militar i-a uimit și bucurat, în egală măsură, pe locuitorii din Bolognano, care i-au transmis pe toate căile felicitări și faptul că sunt mândri de ea.

Rebeca Ștefania Cirniceanu a depus jurământul de credință pentru Italia, pentru armata acesteia și pentru cetățenii italieni.

În comunicatul de presă de pe facebook, primarul Guido di Bartolomeo, comentează: „Am urmărit cu emoție ceremonia, transmisă în direct pe internet de la Regimentul 235 de Instruire Voluntari „Piceno” din Ascoli Piceno, al Voluntarilor în Stație Fixă a Blocului 2 2020 – Eșalonul 2 al Armatei Italiei și, cu siguranță, tânăra este un motiv de mândrie pentru întreaga noastră comunitate”.

Românca este așteptată la primărie, ca să primească felicitări și pe viu.

Rebeca Ștefania Cirniceanu

2 COMENTARII

 1. Aruncăm 25 de bani vechi românești pe această propagandistică în prag de război.

  Există o mulțime de țări care ar putea produce cu ușurință arme nucleare, dar aleg să nu facă.

  Acestea includ:

  Africa de Sud

  Japonia

  Germania

  Australia

  Suedia (și probabil și Norvegia)

  Coreea de Sud

  Taiwan

  și Arabia Saudită

  Oare de ce române ?

 2. Sunt teribil de scumpe de construit, inutile fără un sistem de livrare și, cu excepția câtorva conducători nihiliști interesați să joace pui cu conducătorii altor țări, nu sunt foarte practice. Unde le testezi? Dacă țara nu are spații goale uriașe (deșerturi, insule nelocuite, la fel), Ca ţară …nu poate încerca acestă bomba.
  O arma nucleară ar trebui să explodeze pe teritoriul inamicului, nu pe cont propriu.
  Cum transportați armele nucleare la destinație?
  Bombardierii precum „Ticăloșii” nu mai sunt la înălțime. Țara are nevoie de rachete cu rază lungă de acțiune sau de un fel de flotă de submarine pentru a livra marfa respectivă. Ce for face?
  Amenință?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole