România are cele mai frumoase femei militar! (galerie foto)

Domeniul militar este dominat de bărbați.  Chiar dacă sunt în minoritate, femeile au un rol important în armatele multor țări. Pe lângă multe calități care le fac un bun soldat, femeile sunt și atrăgătoare. Un top al celor mai frumoase femei militar clasează România pe primul loc.

În multe țări, femeile militar sunt egale cu bărbații atunci când participă activ la operațiuni militare. De peste 400 de ani, femeile au servit în forțele armate din întreaga lume. Ele au jucat multe roluri în armatele țărilor, de la femeile luptătoare din antichitate, până la femeile implicate în războaiele din lumea modernă.

Româncele au câștigat primul loc într-un top realizat de către Knowinsiders.com cu cele mai frumoase femei din lume care lucrează în domeniul militar.

Dacă în anii anteriori, australiencele, rusoaicele sau ucrainenele erau clasate pe primele locuri, iată că, acum, româncele au câștigat detașat primul loc.

Frumusețea nu a fost singura calitate evaluată în acest clasament!

Bărbații au admirat abilitatea doamnelor de a conduce tancuri, de a trage cu mitraliere, dar și decența lor.

Aceste femei nu sunt doar la fel de puternice și de competente ca bărbații, ele posedă și o frumusețe atrăgătoare și seducătoare. Dintre toate naționalitățile, româncele s-au impus în preferințele votanților.

Iată topul țărilor care au cele mai atrăgătoare femei militar din lume:

1. Armata Română

2. Armata Rusă

3. Armata Australiană

4. Armata Greciei

5. Armata Israelului

6. Armata Pakistanului

7. Armata Britanică

8. Armata Poloniei

9. Armata Republicii Cehe

10. Armata SUA

Femei din Armata României

Țările est-europene sunt în fruntea topului armatelor cu cele mai frumoase femei militar. Nu există nimic mai atrăgător decât femeile militar ale armatei române, scrie knowinsiders.com.

Armata rusă ocupă locul doi, după România, iar pe locul trei se află Australia.

Nici Grecia sau Israel, nu se lasă mai prejos, potrivit statisticilor, ele ocupă locul patru, respectiv cinci, în lista țărilor cu cele mai frumoase femei militar.

Citeste și: Câte femei au gradul de general în instituțiile de forță din România?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...