România, învinsă de Spania la Rugby Europe Championship 2022

Naţionala de rugby a Spaniei a învins duminică reprezentativa României cu scorul de 38-21 (28-7), în etapa a 3-a a competiţiei Rugby Europe Championship 2022. Partida s-a disputat pe arena Estadio Central din Madrid.

România a evoluat slab, iar pe final a încercat să revină. În urma acestei înfrângeri, naționala a fost depășită în clasamentul 2021-2022 al Rugby Europe Championship. “Stejarii” sunt pe locul trei, cu 22 de puncte, iar Spania are 25 de puncte. Lider este Georgia cu 31 de puncte. Gruzinii sunt deja calificați. Primele două clasate acced direct la turneul final, iar a treia participă la un turneu de baraj.

Au marcat: Marco Pinto ‘6 (eseu transformat de Manuel Ordas), Matthew Foulds ’12 (eseu transformat de Manuel Ordas), Jon Zabala ’21 (eseu transformat de Manuel Ordas), Alvar Gimeno ’28 (eseu transformat de Manuel Ordas), Ordas ’54 (lovitură de pedeapsă), Frederic Quercy ’59 (eseu transformat de Manuel Ordas) / Hinckley Vaovasa ’17 (eseu transformat de Ionel Melinte), Hinckley Vaovasa ’63 (eseu transformat de Daniel Plai), Marius Simionescu ’70 (eseu transformat de Daniel Plai).

Dacă se va clasa pe locul trei la final, România mai poate ajunge la turneul final din Franţa în urma unui turneu de baraj intercontinental. Următorul meci al “stejarilor” este programat la 12 martie, pe teren propriu, cu Georgia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole