România, invitată de onoare la Târgul Internațional de Carte de la Belgrad. Nu vă așteptați cine este imaginea țării noastre

România va fi invitată de onoare la Târgul Internațional de Carte de la Belgrad, unul dintre cele mai mari evenimente de acest gen din sud-estul Europei. Nichita Stănescu va fi figura centrală a conceptului grafic al prezenței României la Belgrad.

Sub motto-ul „Books for Friends” (BFF), peste 30 de autori români vor fi prezenți în perioada 23 – 30 octombrie, la standul României din cadrul ediţiei cu numărul 65 aTârgului Internațional de Carte de la Belgrad.
Aici, vor fi expuse noutăți editoriale românești și vor avea loc peste 30 de evenimente la care participă scriitori, editori, traducători, jurnaliști culturali și profesori universitari din România şi Serbia. Aparițiile din ultimii ani din literatura română în limba sârbă, vor fi lucrările aflate în centrul atenţiei.

Prietenul meu…

De asemenea, sediul Asociației Scriitorilor din Serbia va găzdui în serile de vineri și sâmbătă Electric Night I și II – maraton literar cu participarea a 16 scriitori români, potrivit unui comunicat de presă al ministerului Culturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole