România ocupă primul loc în topul celor mai stresante țări pentru șoferii începători

România se află pe locul 1 în topul ţărilor cele mai stresante pentru şoferii începători, conform unui studiu realizat la nivel global de o platformă didactică.

Drumurile prea înguste, aglomeraţia şi agresivitatea şoferilor în trafic sunt motivele pentru care atât cei care învaţă să conducă, cât şi cei care abia şi-au luat permisul, trec zilnic prin momente de stres intens la volan.

În România sunt cele mai stresante condiţii pentru şoferii începători şi pentru cei care învaţă să şofeze. Conform studiului, scorul cel mai mic, de doar 4,8 din 10, a fost obţinut de România, urmată apoi îndeaproape de Malaezia şi Philipine.

Potrivit datelor, străzile secundare din oraşele României sunt mult prea înguste, iar benzile de circulație nu sunt marcate corespunzător. În plus aglomeraţia creată îi presează pe tinerii care învaţă să conducă. În traficul intens, mulţi dintre ei se simt copleşiţi de atmosfera tensionată, creată de ceilalţi participanţi cu experienţă, care îşi pierd frecvent răbdarea şi fac manevre impulsive în preajma lor, conform ȘtirileProTv.ro.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole