România pierde în fața Islandei și nu merge la Euro 2021

România nu a reușit să depășească Islanda, care a jucat foarte bine tactic, și a pierdut cu 1-2 meciul de baraj pentru Euro 2021.

În fapt, ce au făcut islandezii perfect a fost să blocheze dezvoltarea jocului României, Pe un gazon dificil pentru un joc tehnic, Islanda a făcut un pressing suficient în prima repriză și a reușit două goluri prin prin cel mai bun jucător al lor,  Gylfi Sigurdsson.

După care a continuat jocul de blocare a oricărei acțiuni de-a noastră, lucru pe care l-a făcut excelent tot jocul. Cum Mirel Rădoi nu a reușit să găsească cheia desfacerii islandezilor nici după pauză, când a început cu trei jucători noi, singurul șut al României pe poarta adversarilor a fost cel din penaltiul marcat de Alexandru Maxim. Un penalty obținut în minutul 60 după consultarea VAR.

Din păcate nu a fost suficient pentru că România nu a reușit să mai marcheze până la final. România ratează astfel calificarea la Euro 2020, care se va disputa în 2021, și la care România va găzdui patru meciuri.

Mirel Rădoi este greu de scos țap ispășitor pentru înfrângere, dat fiind că acum încearcă să refacă o selecționată aflată în derivă de mulți ani. S-a putut observa că legăturile dintre jucători sunt ca și inexistente, pasele nu au mers cum ar fi trebuit pentru a depăși o echipă de forță și un teren dificil.

Islanda va întâlni Ungaria pe 12 noiembrie în ultimul meci de baraj pentru Euro 2020. Ungaria a depășit Bulgaria cu 3-1 și speră să ajungă la campionatul european.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole