România și Bulgaria vor coopera pentru a ridica un al doilea „Pod al Prieteniei”!

Guvernul României și cel al Bulgariei au semnat o scrisoare de angajament comun între Ministerele Transporturilor din cele două țări vecine în vederea realizării unui studiu de fezabilitate pentru construirea unui al doilea pod peste Dunăre, lângă Ruse.

Vești bune! Vom avea un nou „Pod al prieteniei!”, sau măcar un „Pod al așteptărilor!”. Ministerul Transporturilor și Comunicațiilor din Bulgaria și Ministerul Transporturilor și Infrastructurii din România sunt în proces de pregătire a unui proiect comun pentru un studiu de fezabilitate pentru un nou pod peste Dunăre menit să fluidizeze traficul rutier intens de la frontiera dintre cele două state și să arate Europei că Bulgaria și România sunt extrem de bine pregătite pentru Schengen.

Mâine, 22 septembrie, la Ruse va avea loc forumul cu tema „Podul așteptărilor: Importanța Schengen pentru Bulgaria și România”. Evenimentul încearcă să aducă la masa discuțiilor politicieni bulgari și români, ambasadori din cele două state vecine, dar și reprezentanți ai mediului de afaceri și cetățeni obișnuiți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole