Românii cu stil de viață „activ și sănătos” pot primi bani de la stat pentru asta

O inițiativă legislativă le-ar permite românilor care fac sport într-un cadru organizat să-și deducă această cheltuială, în limita a aproape 2.000 de lei, anual. Prevederea a primit deja aviz pozitiv din partea Consiliului Legislativ.

Propunerea legislativă „pentru încurajarea unui stil de viață activ și sănătos” își propune modificarea Codului Fiscal, mai exact își propune „deductibilitatea fiscală a abaonamentelor pentru facilitățile specifice practicării sportului și educației fizice în scop de întreținere, profilactic sau terapeutic, în limita a 400 de euro anual”.

Reprezentanții Consiliului Legislativ reproșează faptul că inițiatorii nu au prevăzut și un impact bugetar și mai arată faptul că pe agenda Consiliului se află deja mai multe propuneri legislative având drept obiect modificarea sau completarea Codului Fiscal, motiv pentru care recomandă dezbaterea concomitentă a acestora.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...