Românii pot ajunge la mare cu avionul. Cât costă un bilet

În perioada 22 iunie – 17 septembrie 2023, românii din Cluj-Napoca, Oradea, Suceava și Timișoara vor putea ajunge la mare cu avionul. Biletele au fost deja puse în vânzare.

Au fost lansate zborurile interne operate de AirConnect în sezonul estival 2023, pe rutele:

Constanța – Cluj

• Constanța – Timișoara

• Constanța – Suceava

• Constanța – Oradea

Cei interesați vor putea cumpăra biletele de pe website-ul companiei, www.air-connect.com, la prețuri începând de la 320.86 lei / 65.46 € (preț pe segment, taxe incluse, locuri limitate).

„În lipsa unei infrastructuri terestre, care să lege cele mai mari orașe din România, inițiativa AirConnect, de a deschide rute aeriene către Nordul și Vestul țării, este una extrem de binevenită”, a declarat Mihai Daraban, președintele CCINA Constanța și al Camerei de Comerț și Industrie a României.

„Introducerea zborurilor estivale între Constanța și Cluj, Oradea, Suceava, Timișoara a fost un pas firesc, oferind turiștilor o opțiune de transport rapidă, confortabilă și în siguranță pe litoralul românesc”, susține Tudor Constantinescu, director general AirConnect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...