Rovana Plumb vrea să revină iar la Fonduri Europene

Faptul că PSD vrea să intre la guvernare cu PNL și UDMR a generat o agitație incredibilă la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE).

Potrivit informațiilor noastre, fostul ministru al Fondurilor Europene, europarlamentarul PSD Rovana Plumb, a început să tragă sforile ca să revină la butoanele acestui minister.

Ca atare, armata de oameni garantați și promovați în acest minister de aceasta a început să se agite, adică să-i trimită la Bruxelles diverse situații și documente.

Mai mult, oamenii Rovanei Plumb au început să devină foarte vocali prin minister și chiar să facă scenarii pentru ziua când aceasta va reveni. Rămâne de văzut dacă PSD va reveni la guvernare, dar mai ales dacă Ciolacu și compania va controla Fondurile Europene, după care se va discuta cine va ocupa fotoliul de ministru.

Trebuie precizat că Rovana Plumb a mai fost ministru al Fondurilor Europene în cabinetele Grindeanu, Tudose și Dăncilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...