Rusia l-a expulzat pe secretarul de presă al Ambasadei SUA la Moscova

Secretarul de presă al Ambasadei SUA în Rusia, Rebecca Ross, a declarat că se numără printre cei zece diplomați americani pe care Moscova i-a declarat persona non grata ca răspuns la acțiuni similare ale Washingtonului.

Anterior, o sursă din cadrul Ministerului de Externe a anunţat că în Statele Unite ale Americii nu este permis accesul secretarului de presă al Ambasadei Rusiei, iar misiunea diplomatică rusă este nevoită să-şi desfăşoare activitatea fără acesta.

Amintim că, la 15 aprilie, SUA au instituit noi sancţiuni împotriva Rusiei. Pe lista sancţiunilor au fost incluse 32 de persoane şi companii. În plus, Washingtonul a anunţat că va expulza din ţară nouă angajaţi ai misiunii diplomatice ruse, potrivit Radio România Actualități..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...