Rusia vrea urmărirea penală după declarațiile Maiei Sandu privind arestarea lui Putin în Moldova

Potrivit prim-vicepreşedintelui Comisiei pentru Relaţii Internaţionale din Rusia, Vladimir Djabarov, Comitetul de Anchetă al Rusiei are toate motivele să înceapă urmărirea penală a liderului de la Chișinău pentru declarațiile sale privind arestarea lui Vladimir Putin.

”Se pare că cetăţeanul României, doamna Maia Sandu, care ocupă funcţia de Preşedinte al R. Moldova, are ceva în cap. Comitetul de Anchetă al Federaţiei Ruse are toate motivele să iniţieze un dosar penal împotriva lui Sandu pe faptul că amenințarea de a-l aresta pe președintele Rusiei și de a o da în căutare internațională” a scris Djabarov pe canalul său de Telegram.

El a luat-o în derâdere pe Maia Sandu, spunând că șeful statului ”a visat că șeful Marii Rusii va veni în țara ei, a cărei economie și bunăstare depind în totalitate de Moscova”.

Anterior, președintele Maia Sandu a declarat pentru Euronews România că Vladimir Putin va fi arestat dacă va veni în R. Moldova. Potrivit șefului statului, R. Moldova este semnatar al acordului Curții Penale și va respecta decizia Curții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Umbrărescu, cel mai important constructor român, își vinde afacerile la Bechtel!...

Cel mai important constructor român de șosele rapide își auditează afacerile în ideea de a le vinde la compania care a însemnat pentru noi...