Rușii bombardează Nikopol și Zaporijjea

Aproximativ 40 de obuze au fost trase înspre Nikopol iar orașul Zaporijjea a fost atacat, în premieră, cu drone kamikaze iraniene vineri dimineață. Cele două localități sunt la mică distanță una de alta, în zona de est a Ucrainei.

„Mai multe clădiri înalte, peste zece case particulare, anexe, o întreprindere de transport, conducte de gaz și rețele electrice au fost avariate în oraș. Zonele afectate sunt examinate iar amploarea distrugerii este în curs de clarificare”, a transmis șeful regiunii Dnipropetrovsk, Valentyn Reznichenko, pe Telegram.

În premieră, rușii au atacat Zaporijjea cu drine iraniene Shahed-136. O persoană a fost rănită și se află internată în spital.

„Inamicul a atacat centrul regional. Infrastructura din două cartiere din Zaporijjea a suferit avarii. Astăzi, ocupantul a folosit pentru prima dată vehicule aeriene fără pilot”, a transmis șeful regiunii Zaporijjea, Oleksandr Starukh, pe Telegram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...
Justiție CCR

Surpriză: Cine sunt judecătorii pensionari respinși de CSM la examenul de...

Mai mulți magistrați pensionari s-au prezentat în urmă cu câteva zile la CSM la examenul de reîncadrare în sistem, însă nu a fost cu...