Rutina lui Andrew Tate în închisoare: „Există un singur fel în care poți să supraviețuiești

Andrew Tate a vorbit despre rutina lui în închisoare și a dezvăluit pe Twitter că există un singur fel în care poți supraviețui după gratii: cu disciplină și autocontrol. În urmă cu câteva zile, Tribunalul București a decis că Andrew Tate va rămâne în arest, fiindu-i respinsă cererea de a fi plasat sub control judiciar.

De la finalul anului trecut, de când se află în arest, Andrew Tate își ține fanii de pe rețelele de socializare la curent cu toate trăirile și stările prin care trece. Pe 29 decembrie, Andrew și Tristan Tate au fost reținuți sub acuzația de constituire de grup de crimă organizată, trafic de persoane și viol.

„Există un singur fel în care poți să supraviețuiești în închisoare: cu un autocontrol desăvârșit și cu disciplină.

În închisoare, plăcerile vieții sunt foarte mici: telefoanele și cafeaua fierbinte. Când te trezești, abia aștepți să pui mâna pe o cafea fierbinte și să dai telefoane.

Dar asta este o greșeală de amator. Plăcerile zilnice sunt limitate. Dacă le consumi de la prima oră, ești condamnat apoi la o zi mizerabilă.”, a scris Andrew Tate pe Twitter.

Citeste si: Cum a încercat Andrew Tate să „recruteze” doi celebri politicieni români

Citește și: Cum voia să manipuleze presa din România Andrew Tate. Stenograme incendiare

Andrew Tate a ținut să specifice și că, pentru fiecare zi a decis să își facă un program „spartan”: 550 de flotări, 100 de tracțiuni, 200 de genuflexiuni și își propune să bea 4 litri de apă pe zi.

”Eu nu am cancer. Plămânii mei conțin exact 0 daune cauzate de fumat. De fapt, Am o capacitate pulmonară de 8 litri și semnele vitale ale unui sportiv olimpic Nu am decât o cicatrice pe plămânul meu de la o bătălie veche. Adevărații războinici sunt marcați atât în ​​interior, cât și în exterior.

Citește și: Arestarea l-a făcut pe Andrew Tate și mai celebru: Inclusiv copiii din Marea Britanie îi urmăresc saga judiciară

Am avut un control regulat organizat în pre-detenție, în Dubai. Medicii erau extrem de interesați de cicatricea de pe plămânul meu. Ei nu înțeleg cum supraviețuiesc fără tratament. Ei nu cunosc secretele lui Wudan. Dar această bătălie a trecut de mult”, a scris acesta pe Twitter în urmă cu ceva timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...