S-a aflat ce făcea militarul din Constanța atunci când i s-a furat arma în post

Ies la iveală detalii șocante în cazul militarului din Mamaia-Sat căruia i-au fost furate mitraliera și muniția aferentă. Soldatul se uita la o slujbă religioasă în momentul în care a fost atacat de un individ mascat.

Informația a fost confirmată de procurorii militari.
Procurorii militari au confirmat în urmă cu puțin timp că soldatul, adept al cultului adventist, a declarat la audieri că nu era atent în post. Urmărea pe telefon o slujbă transmisă în direct pe o rețea socială.

Tocmai de aceea a și fost luat prin surprindere atunci când individul mascat a intrat la el în post, i-a luat pușca mitralieră, cele 30 de gloanțe de război și a dispărut.

Anchetatorii presupun că atacatorul știa bine zona și nu este exclus să-l fi cunoscut și pe soldat.

Una dintre variante este că pușca militară ar fi fost în final aruncată în canalul navigabil care face legătura între Portul Midia și Lacul Siutghiol.

La această oră, scafandrii militari periază zona în căutarea armamentului și a puștii.

Pe de altă parte, sunt încă filtre în Mamaia Sat si in orasul Constanta.

Suspectul, cu o cagulă pe față a sărit gardul unității după ce a tăiat sârma ghimpată și a atacat santinela cu un cuțit.

Apoi, a fugit cu pistolul mitralieră, un model AKM, calibru 7,62 mm și cu un încărcator de 30 de cartușe. Potrivit oficialilor MAPN, între cei doi a avut loc o luptă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole