S-a furat statuia lui Iisus Hristos de la Napoli

Se fură orice, de oriunde. Adică și din țări mai cu pretenție de corectitudine și de civilizație decât a noastră. Din centrul orașului Napoli, unde fusese așezată într-un altar votiv, s-a furat statuia lui Iisus Hristos.

Și, mai demult, cea a Madonei. Pare aiurea? Nu e. Hoții nu își însușesc aceste obiecte pentru că sunt foarte credincioși și vor să aibă statuile acasă la ei. Ci pentru că, se pot vinde bine la vreo tarabă, pentru câțiva euro.

Nici cumpărătorii nu dau, neapărat, banii pe statui pentru că sunt foarte credincioși, dar materialul din care sunt făcute poate să aducă alți câțiva euro în plus.

Deși camerele de supraveghere au înregistrat chipurile celor care au furat statuile în cauză, ei nu au fost prinși. Mai rămâne doar ca poliția să facă niște rugăciuni, ca hoții de cele sfinte să fie prinși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...