S-a întâmplat într-un vechi cartier, în mijlocul unor hangare şi depozite: Prezentare inedită de modă

Brandul vestimentar Collina Strada a inaugurat Săptămâna Modei de la New York, un eveniment care a revenit la defilările organizate în format fizic după o pauză îndelungată cauzată de pandemia de COVID-19.

Revenirea a avut loc printr-o colecţie spectaculoasă în culori variate, prezentată într-un decor marcat de flori şi buruieni, potrivit AFP. Spaţiul în care a fost prezentată această colecţie nu a fost ales la întâmplare. Într-un vechi cartier industrial din Brooklyn, în mijlocul unor hangare şi depozite, brandul Collina Strada – al cărui designer principal este Hillary Taymour – şi-a prezentat colecţia feminină de primăvară-vară pentru sezonul 2022 într-o veritabilă grădină urbană, amenajată pe acoperişul unei clădiri. Creatoarea noii colecţii spune că această defilare a reprezentat pentru ea o modalitate de a-şi reafirma angajamentul pentru o modă bazată pe durabilitate.

S-a jucat cu codurile libertăţii

Cu un aspect second-hand asumat, noua colecţie Collina Strada se doreşte veselă şi accesibilă. Combinând portocaliul, verdele şi galbenul aprins cu motive imprimate care simbolizează flori şi stele, articolele prezentate au culori psihedelice, o sursă de inspiraţie deja remarcată în precedentele defilări ale acestui brand.

Prin rochii lungi care cad peste bascheţi şi materiale strălucitoare suprapuse peste ţesături mai clasice, Hillary Taymour s-a jucat cu codurile libertăţii, realizând un stil vestimentar care se potriveşte foarte bine cu cartierele de nişă din Brooklyn.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...