S-a întâmplat la Torino: Cum să ascunzi 30 de kilograme de marijuana într-un TIR. Un român și un italian, arestați

Publicat: 08 iun. 2021, 12:30, de Eliza Popa, în Internațional , ? cititori
S-a întâmplat la Torino: Cum să ascunzi 30 de kilograme de marijuana într-un TIR. Un român și un italian, arestați

Piața drogurilor nu cunoaște nicio criză și este nevoie de mari cantități pentru a răspunde cererii. Carabinierii din Orbassano, în provincia Torino, au oprit unul dintre camioanele destinate aprovizionării traficului de droguri în oraș.

Și au confiscat 30 de kilograme de marijuana ambalată deja în pungi de aluminiu. TIR-ul provenea din Franța și trebuia să fie descărcat, iar marfa trebuia așezată într-o mașină care atrăgea mai puțin atenția pentru a ajunge la vânzătorii en-detail. Carabinierii au întrerupt operațiunile de descărcare, vineri noapte, în zona portului. Șoferul camionului, un român în vârstă de 47 de ani, cu domiciliul în Torino, și destinatarul pachetelor, un italian de 51 de ani, cu domiciliul în Torino, au fost arestați, conform torino.repubblica.it.

Explicația șoferului

Bărbații au povestit că nu știau ce transportau și că au fost angajați de doi necunoscuți. „Cine mi-a oferit slujba mi-a dat și 400 de euro pentru a plăti amenda dacă aș fi încălcat regulile anticoronavirus”, a explicat șoferul.

Drogurile erau ascunse printre rulmenții de fier pe care șoferul îi transporta în numele unei companii torineze, SKF din Airasca, care nu are nicio legătură cu această întâmplare, potrivit RADOR.