S-a stabilit: Cosmonauții ruși se vor alătura celebrului echipaj Crew Dragon (VIDEO)

Vladimir Dubinin, șeful adjunct al Centrului de Formare a Cosmonauților (CPC) în domeniul Cercetării și Dezvoltării, a declarat că Roscosmos și NASA au întocmit o listă preliminară a cosmonauților ruși care vor fi instruiți pe nava spațială Crew Dragon.

Acest lucru face parte din viitoarele misiuni mixte, din care vor face parte atât astronauţi americani, cât şi cosmonauţi ruşi, la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale, potrivit Interfa.

Candidații au fost deja selectaţi, dar întrucât nu a fost stabilită o dată concretă, nu aș dori să vorbesc despre aceasta în prealabil”, a specificat Dubinin. În același timp, el a subliniat că procesul de pregătire a astronauţilor americani pentru zborul la bordul navei spațiale Soiuz este deja pregătit. Şeful programului de pilotare al Agenției Spațiale Americane NASA, Kathy Lueders, a declarat că NASA intenționează să înceapă pregătirile pentru zborul efectuat de cosmonautul rus la bordul Crew Dragon, ca parte a celei de-a cincea misiuni Crew-5, în toamna anului 2022.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole